نحوه واکس زدن کفش چرم
واکس زدن خوب و به موقع کفش چرمی ضمن اینکه کفش را تمیز نگه می دارد سبب افزایش طول عمر کفش هم می شود. واکس زدن کار آسانی است به شرط اینکه از مواد و وسایل مناسب استفاده شود و در ثانی در اینکار دقت لازم صورت گیرد.در زیر به نحوه واکس زدن کفش اشاره می کنیم.
هر چند وقت یک بار باید کفش های خود را واکس بزنید؟
پولیش کفش یک درمان اساسی تری است که باید هر چهار تا شش هفته یکبار انجام شود، بسته به اینکه هر چند وقت یکبار کفش های خود را می پوشید، به عنوان بخشی از نگهداری منظم از کفش. براق شدن کفش نیاز به تلاش بیشتری دارد تا به درخشندگی بالایی دست یابد که بتوانید انعکاس خود را در آن ببینید.
خرید انواع کفش چرمی زنانه مجلسی
استفاده از یک برس دارای تارهای طویل و نرم برای براق کردن ناحیه کفش خیلی ضروری است این برس با برسی که صرفا برای مالیدن ماده پولیش بر روی کفش بکار می رود فرق دارد. این برس باید از موی اسب بوده و تارهای یکسان و طویل داشته باشد. علاوه بر موارد فوق یک تکه پارچه مخملی عاری از پرز هم برای براق کردن کفش نیاز است.
3.آمادگی برای واکس زدن: چون واکس زدن کار آلاینده ای است باید محل کار با روزنامه پوشانده شود . قبل از پولیش کردن کفش باید حتما آن را تمیز کرد با اینکار گرد و خاک موجود در سطح کفش از بین می رود. در صورت عدم حذف آلاینده ها امکان دارد این مواد زیر ماده پولیش بماند. در این حالت یا حالت براقیت پولیش مناسب نیست یا سبب خراش سطح کفش شود،بعد از گردگیری سطح کفش باید با پارچه مرطوب نرم تمیز شود. قبل از پولیش بند کفش ها باز شود. اینکار باعث میشود تمام قسمتهای کفش خوب پولیش شود و بند کفش از آغشته شدن به مواد پولیش محفوظ بماند.
- واکس زدن :واکس را با استفاده از برس و یا پارچه کتانی کهنه و فشار کم بر تمام قسمتهای کفش مخصوصا به زبانه و قدک آن بمالید. استفاده از پارچه کهنه برای انتقال واکس از قوطی به سطح کفش بهتر از برس است به شرط آنکه پارچه به سر انگشت شصت پیچانده شود وبا انگشت پوشش داده شده و ماده پولیش به تمام قسمتهای کفش آغشته شود.بعد از آغشته کردن کفش حداقل 15-20 دقیقه برای جذب ماده پولیش نیاز است.
در صورت نیاز بعد از خشک شدن میتوان یکبار دیگر عمل فوق را انجام داد.باید با کمترین مقدار ماده پولیش سطح کفش را پوشش داد. استفاده از یک و یا دو کوت پوشش نازک خلی بهتر است پوشش سنگین است. با استفاده از برس با تارهای بلند با سرعت کفش را برق بیندازید و وقتی سرعت پولیش زدن بالا باشد حرارت ایجادشده از برخورد تارهای رس با سطح کفش سبب جذب بهتر ماده پولیش و براقیت آنمیشود. باید سعی شود تا مقدار برق در هر دو جفت کفش یکسان باشد.